Alma gógyszertárak

Gyógyszertárkereső

A Program komplex, szerteágazó szolgáltatások összessége, amelynek középpontjában az inzulinrezisztenciában, 1-es vagy 2-es típusú cukorbetegségben érintettek, illetve mindazok állnak, akik fontosnak tarják a megelőzést.
A Programban résztvevő gyógyszertárak személyes tanácsadással állnak az Ön rendelkezésére, széles termékkínálatukból kedvező áron válogathat. Díjmentes Diabétesz Edukációs Programunkhoz csatlakozva rendszeres és szakértő tájékoztatást kaphat a cukorbetegség témakörében.
Az Alma Diabétesz Program részeként, a betegségben érintettek számára ingyenes csomagot biztosítunk. A gondosan összeválogatott Alma Diabox diabétesz csomag hiteles, megbízható forrása a betegséggel kapcsolatos információknak, támogatást nyújt az érintetteknek, hiszen közérthető és hasznos anyagokkal segíti a cukorbetegség megismerését, az új rutinok kialakítását és iránymutatást ad a kezeléssel kapcsolatban is.

Amennyiben Ön cukorbeteg, a kockázati csoportba tartozik vagy csak figyelmet fordít a megelőzésre, a programban részt vevő Alma Gyógyszertárak szakértő támogatással várják!

Az Alma Diabétesz Program stratégiai partnere a 77 Elektronika Kft.

A programban résztvevő gyógyszertárak

Hozzám legközelebbi gyógyszertár