Alma gógyszertárak

Gyógyszertárkereső
Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Asperiores harum iure, iusto quam rem vel?

EUCERIN dermokozmetikai termékek

Az Eucerin® 100 éve az innovatív tudományos bőrápolás elkötelezettje


Számos bőrgyógyásszal együttműködve és a legmodernebb technológiai újításokat alkalmazva az Eucerin® megbízható és valóban hatékony termékinnovációkkal büszkélkedhet, méghozzá a legmagasabb bőrgyógyászati színvonalon.

A gondosan kiválasztott aktív hatóanyagok és a klinikai vizsgálatok miatt az Eucerin® márkát a kimagasló minőségű termékekkel azonosítják, mely termékek kitűnő hatékonyságuk mellett magas fokú bőrtoleranciát is biztosítanak.

Az orvosi háttérnek és a bőrrel kapcsolatos szakértelemnek, valamint a kozmetikai elkötelezettségnek köszönhetően az Eucerin® olyan bőrápolási márka, amely holisztikus "dermokozmetikai" megoldásokat nyújt vásárlói számára.

A Beiersdorf több mint 100 éves kutató munkájának eredményeként az Eucerin® segít a külső szépség, a belső harmónia és a magabiztosság megteremtésében. Az Eucerin® nem csak láthatóan egészségesebbé és ragyogóbbá teszi bőrét, hanem az egyetlen márka, ami őszintén vallja, hogy A TUDOMÁNYOS BŐRÁPOLÁS SZEMMEL LÁTHATÓ.

Hol kapható?

Jelentkezz be Alma+ fiókodba,
vagy regisztrálj és hozd létre most!
Törzsvásárlói kártyaszámodat a plasztik kártyád
hátoldalán találod.
Tipp: 250100-al kezdődik a kártyaszám
Card number illustration