Alma gógyszertárak

Gyógyszertárkereső
Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Asperiores harum iure, iusto quam rem vel?

Üdvözlünk az Alma+ Hűségprogramban!

Az Alma+ Hűségprogram országszerte egyre több városban elérhető.

Loyalty hero
QR code

Kuponok

Aktiváld kuponjaid és élj a kihagyhatatlan kedvezményekkel!

Részletek

Azonnali
kedvezmények

Találd meg a hozzád legközelebbi Alma Gyógyszertárat és zsebeld be a hűségkedvezményeket!

Részletek
Illustration Illustration

Hűségpontok

Számos patikában hűségpontokat gyűjthetsz vásárlásaid után.

Részletek

És még
sok minden más…

Értesítünk kedvenc termékeid vagy termékkategóriád akcióiról, számodra érdekes új kuponokról, hogy ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Ismerd meg az új Alma+ Hűségprogram előnyeit!

Kuponok

Böngéssz aktuális kuponjaink között és használd ki az extra kedvezményeket!

Aktiváld kedvenc kuponjaidat, majd érvényesítsd hűségkártyádat fizetéskor, hogy részesülj a kedvezményben.

Kuponok aktiválására az Alma+ applikációban, illetve az almapatika.hu weboldalon, regisztráció után van lehetőséged. Tájékozódj, hogy a kiválasztott kuponokat melyik Alma Gyógyszertárban tudod beváltani.

Hűségpontok

Számos Alma Gyógyszertárban lehetőséged van pontgyűjtésre. Gyűjtsd a pontokat a szabadpolcos termékek vásárlása után!

Gyógyszertáraink egyedi konstrukcióban, minden 100 Ft után pontokat írnak jóvá számodra, melyeket ugyanabban a gyógyszertárban válthatsz be, ahol azokat gyűjtötted.

TB-támogatott termékek, vény nélkül kapható gyógyszerek, illetve akciós termékek vásárlása esetén nincs lehetőség pontgyűjtésre.

Minden elköltött 100 Ft után meghatározott számú pont jár, a 100 Ft-onként adható hűségpontok mennyiségét azonban a patika határozza meg!

Azonnali kedvezmények

Számos gyógyszertárunkban azonnali kedvezményt kapsz hűségkártyás vásárlásaidból! Használd hűségkártyádat és vásárolj kedvezményesen!

Tájékozódj, hogy melyik gyógyszertár mennyi kedvezményt biztosít, mutasd fel kártyád vásárláskor, hogy a kedvezményt érvényesíteni tudjuk. Figyelem, minden gyógyszertár egyedi kedvezményt biztosít, ennek mértékéről tájékozódj az Alma+ applikációban! A százalékos kedvezmény a jogszabálynak megfelelő termékkategóriákra érvényesíthető.

Az elérhető kedvezmények mértéke patikánként eltérő lehet.

Digitális és plasztik hűségkártya

Van már hűségkártyád?

Használd ki megújult programunk előnyeit, töltsd le az Alma+ appot és regisztrációd során add meg meglévő kártyád azonosítóját.

Illustration

Ne feledd, kuponokat az Alma+ applikációban, illetve az almapatika.hu weboldalon tudsz aktiválni, de a kedvezmények igénybevételéhez használhatod plasztik- és a digitális kártyádat is.

Illustration

Alma+
mobilapplikáció

Töltsd le alkalmazásunkat és regisztrálj ingyenes hűségprogramunkra.

Illustration

Aktiválj
kuponokat a kiemelt
kedvezményekért!

Illustration

Gyűjts hűségpontokat!

Illustration

Élvezd a hűség-
kártyásoknak járó extra kedvezményeket!

Illustration

Találj ránk könnyedén!

Gyakran ismételt kérdések

REGISZTRÁCIÓ / DIGITÁLIS KÁRTYA / PLASZTIKKÁRTYA

Hogyan regisztrálhatok az Alma+ Hűségprogramba?

Töltsd le az Alma+ applikációt az App Store-ból vagy a Google Play áruházból, vagy kattints a Belépés gombra az almapatika.hu weboldalon, majd regisztrálj! Használd az appot, böngéssz, aktiváld a beváltani kívánt kuponokat!

Használhatom az Alma+-t okostelefon nélkül?

Az Alma+ Hűségprogram teljes funkcionalitása csak az Alma+ applikáció használatával érhető el.

Az Alma+ bizonyos elemei az applikáció letöltése nélkül, csak plasztikkártya használatával is igénybe vehetőek, vagyis plasztikkártyával is lehetőséged van pontgyűjtésre és azonnali kedvezmény igénybevételére, viszont kuponokat csak az Alma+ applikációban, illetve az almapatika.hu oldalon, fiókodba belépve tudsz aktiválni.

Az Alma+ applikációban lehetőséged van megadni plasztikkártyád azonosítóját, így össze tudod párosítani digitális kártyáddal, ezt követően mindkettővel elérhetővé válnak az applikáció nyújtotta kedvezmények. Ne feledd, kupont aktiválni továbbra is csak az applikációban, illetve a weboldalon tudsz majd!

Plasztikkártyát személyesen bármelyik Alma Gyógyszertárban igényelhetsz.

Van már egy meglévő hűségkártyám, ezt használhatom?

Igen, nem szükséges az Alma Gondozási Kártya cseréje az új típusú kedvezmények igénybevételéhez. A plasztikkártyával lehetőséged van pontgyűjtésre és azonnali kedvezmény érvényesítésére. Ne feledd, kuponokat csak az Alma+ applikációban, illetve az almapatika.hu weboldalon tudsz aktiválni. Töltsd le az Alma+ appot és regisztrációd során add meg meglévő kártyaszámod! Így láthatod pontegyenlegedet és kuponokat is tudsz aktiválni, melyek kedvezményét később digitális vagy plasztikkártyáddal is igénybe tudod venni.

Regisztráltam az Alma+ applikációban, de szeretnék plasztikkártyát is. Van erre lehetőség?

Igen, plasztikkártyát az Alma Gyógyszertárakban személyesen tudsz igényelni. Plasztikkártyád kódját bármikor megadhatod az Alma+ applikációban, így egyszerre használhatod digitális és plasztikkártyádat.

Hogyan tudom a törölni az Alma+ regisztrációmat?

Az Alma+ applikációban, a Fiókom menü alatt van lehetőséged törölni a regisztrációdat. Ne feledd, ezzel elveszíted pontjaidat!

HŰSÉGPONT GYŰJTÉS ÉS BEVÁLTÁS

Minden termék vásárlása után kapok hűségpontot?

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az alábbi termékkategóriákba sorolt termékek után nem gyűjthető hűségpont: vény nélkül kapható gyógyszer, TB-támogatott gyógyászati segédeszköz, gyógyászati segédeszköz vagy gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény besorolás alá eső orvostechnikai eszköz, hagyományos növényi gyógyszer, TB-támogatott speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

Szintén nem gyűjthető hűségpont akciós termék vásárlása esetén.

Amennyiben nem akciós étrend-kiegészítőt, kozmetikumot, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményt, nem gyógyászati segédeszköz vagy gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény besorolás alá eső orvostechnikai eszközt vagy egyéb terméket vásárolsz olyan gyógyszertárban, ahol elérhető a pontgyűjtés, hűségpontot írunk jóvá. Ennek mértéke patikánként eltérő. Tájékozódj az Alma+ applikáció Patikák menüpontjában, hogy melyik gyógyszertár milyen lehetőségeket kínál.

Hol tudok hűségpontot gyűjteni?

Számos gyógyszertárunkban gyűjthető hűségpont, ennek mértéke patikánként eltér.

Tájékozódj az Alma+ applikáció Patikák menüpontjában, hogy melyik gyógyszertár milyen lehetőségeket kínál.

Mit kell tennem, hogy pontot kapjak?

Amennyiben olyan patikában vásárolsz, ahol elérhető a pontgyűjtés, vásárlásod alkalmával érvényesítsd hűségkártyád.

Pontot több Alma gyógyszertárban is gyűjthetsz, de ezek nem vonhatóak össze. Pontjaidat ott tudod beváltani, ahol azokat gyűjtötted.

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az alábbi termékkategóriákba sorolt termékek után nem gyűjthető hűségpont: vény nélkül kapható gyógyszer, TB-támogatott gyógyászati segédeszköz, gyógyászati segédeszköz vagy gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény besorolás alá eső orvostechnikai eszköz, hagyományos növényi gyógyszer, TB-támogatott speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

Nem gyűjthető hűségpont akciós termék vásárlása esetén sem.

Hogy tudom beváltani hűségpontjaimat?

Minden hűségpontot abban a gyógyszertárban tudsz felhasználni, ahol azokat gyűjtötted. Minimum 50 pontot szükséges gyűjtened a beváltáshoz. Vásárlásod során jelezd, hogy pontot szeretnél beváltani és add meg, hogy mennyit. Beváltáskor 1 pont 1 forintot ér.

Kérjük, tartsd szem előtt, hogy a hatályos jogszabályok alapján pontbeváltás csak az alábbi kategóriákba eső termék esetén lehetséges: gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, nem TB-támogatott gyógyászati segédeszköz, nem TB-támogatott speciális gyógyászati célra szánt tápszer, nem gyógyászati segédeszköz vagy gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény besorolás alá eső orvostechnikai eszköz, étrend-kiegészítő, kozmetikum.

 

Otthon hagytam a kártyám, utólag jóvá tudják írni a pontot?

Sajnos utólag nincs lehetőség pontjóváírásra.

HŰSÉGKÁRTYÁS AZONNALI KEDVEZMÉNY

Hol kapok azonnali kedvezményt?

Számos gyógyszertárunkban kedvezményesen vásárolhatsz Alma+ hűségkártyáddal,a kedvezmények mértéke viszont patikánként eltérhet. Tájékozódj az Alma+ applikáció Patikák menüpontjában, hogy melyik gyógyszertár milyen lehetőségeket kínál.

Mit kell tennem, hogy azonnali kedvezményt kapjak?

Amennyiben olyan patikában vásárolsz, ahol százalékos kedvezményre vagy jogosult, vásárlásod alkalmával érvényesítsd hűségkártyádat.

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján TB-támogatott termékek vásárlása esetén a patika által meghatározott százalékos vásárlói kedvezményt nem tudjuk biztosítani.

Amennyiben az adott termékre a patika által biztosított azonnali kedvezménynél nagyobb kedvezmény van érvényben (pl. havi akció), a hűségkártyás azonnali kedvezmény szintén nem érvényesíthető.

Mire nem kapok azonnali kedvezményt?

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján TB-támogatott termékek vásárlása esetén a patika által meghatározott százalékos vásárlói kedvezményt nem tudjuk biztosítani.

Amennyiben az adott termékre a patika által biztosított azonnali kedvezménynél nagyobb kedvezmény van érvényben (pl. havi akció), a hűségkártyás azonnali kedvezmény szintén nem érvényesíthető.

 

KUPONOK

Hogy tudok kupont aktiválni?

Kupont aktiválni az Alma+ applikáció Kuponok menüpontja alatt, illetve az almapatika.hu oldalon belépve, a Kuponok menüpont alatt tudsz. Az aktiválást követően pedig nincs más teendőd, mint vásárlásod során érvényesíteni hűségkártyádat.

Hol tudom beváltani a kupont?

Az Alma+ applikáció Kuponok menüpontja alatt, az adott kupont kiválasztva tájékozódhatsz, hogy azt mely patikákban tudod beváltani.

Egy kupont csak egyszer tudok beváltani?

Bizonyos kuponokat csak egyszer, némelyiket többször is lehetőséged van beváltani a kupon érvényességének ideje alatt, erről tájékozódj az Alma+ applikációban, az adott kuponra kattintva. Egy kupont csak egyszer szükséges aktiválni.

ÉRTESÍTÉSEK

Hol tudom kikapcsolni az értesítéseket?

Az Alma+ applikációban, a Fiókom menüpont alatt tudod kikapcsolni az értesítéseket.

Jelentkezz be Alma+ fiókodba,
vagy regisztrálj és hozd létre most!
Törzsvásárlói kártyaszámodat a plasztik kártyád
hátoldalán találod.
Tipp: 250100-al kezdődik a kártyaszám
Card number illustration