Alma gógyszertárak

Gyógyszertárkereső
Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Asperiores harum iure, iusto quam rem vel?

Egészségprogramok

Ismerje meg ingyenes digitális terápiasegédünket

Alma Gondozási Programok

 

Az Alma Gondozási Programokat cukorbetegségben, magas vérnyomásban, magas vérzsírszintben és anyagcsere zavarokban szenvedő páciensek, illetve azok számára alakítottuk ki, akik számára fontos az egészségük megőrzése, az egészségtudatos életmód.

 

Segítség gyógyszerészétől

Segítség gyógyszerészétől

Ön hozzájuthat minden fontos tudáshoz, amely a hétköznapokat könnyebbé teszi és segítségére lehet a betegségével történő együttélésben. Mindezt ingyenesen és különösebb erőfeszítések nélkül, hiteles forrásból, az Ön által választott módon: e-mailben, hangüzenetben vagy sms-ben.

Adatai biztonságban vannak

A gondozási programokba egy egyszerű adatlap kitöltésével és aláírásával léphet be, amelyet bármely Alma Gyógyszertárban kérhet gyógyszerészétől. A gondozási programmal kapcsolatosan felmerülő adatkezelési tájékoztatót az adatlap hátulján találja.

Adatai biztonságban vannak

Milyen Gondozási Programokhoz csatlakozhatom?

Diabétesz Program

Az ALMA Gyógyszertárak Diabétesz Programjában a 1. vagy 2. típusú cukorbetegségben szenvedő betegeknek szeretnénk segítséget nyújtani a cukorbetegséggel, valamint annak kezelésével kapcsolatos értékes információkkal.
A program során nagy hangsúlyt fektetünk a cukorbetegség esetén követendő speciális táplálkozási tudnivalókra.

 

Hipertónia Program

Az ALMA Gyógyszertárak Hipertónia Programjában a vérnyomásproblémákkal küzdő betegek részesülhetnek a magasvérnyomás-betegséggel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókban, tanácsokban.
A program során kapott üzenetekből megismerhetők a magas vérnyomás okai, veszélyei, szövődményei, a betegség helyes gondozása és az ilyenkor szükséges életmódbeli változtatások.

Lipid Program

Az ALMA Gyógyszertárak Lipid Programjában a magas vérzsírszinttel diagnosztizált betegek kaphatnak hiteles, fontos információkat betegségükkel és az ilyenkor szükséges életmód-változtatás részleteivel kapcsolatosan.
A program a magas koleszterin- vagy az emelkedett trigliceridszinttel rendelkezők részére egyeraán tartalmaz hasznos tudnivalókat, ezért mindkét probléma esetén ajánljuk.

Metabolikus Program

Az ALMA Gyógyszertárak Metabolikus Programja a magas vérnyomással, a cukorbetegséggel, valamint a magas koleszterin- vagy trigliceridszinttel küzdő, túlsúlyos betegeknek szóló betegtámogató program.
Ez a tünetegyüttes jellegzetesen a középkorú lakosság körében alakul ki, és civilizációs betegségként összefüggésben van a helytelen életmóddal. A programba mindazokat támogatja, akiknél már megjelentek az első tünetek.

Egészségmegőrző Program

Az ALMA Egészségmegőrző Programot az egészséges életmód iránt érdeklődők részére állítottuk össze.
Ebben a programban minden olyan fontos és hasznos tudnivalóról szót ejtünk, amelyek segítenek a naponta ránk zúduló információk özönében jobban, magabiztosan eligazodni a saját és családunk egészségének megőrzése érdekében.

 

Kismama program

Az ALMA Kismama Program kizárólag orvosok és gyógyszerészek által összeállított tartalmakat kínál a gyermeküket várók számára – olyan, mint egy szakemberrel folytatott konzultáció.
A programban a vizsgálatoktól a táplálkozás és a vitaminok témáján át a terhesség alatti leggyakoribb panaszokig talál hasznos információkat, de szót ejtünk a koraszülés megelőzéséről éppúgy, mint a fájdalommentes szülésről vagy a szoptatásrra való felkészülésről.

Jelentkezz be Alma+ fiókodba,
vagy regisztrálj és hozd létre most!
Törzsvásárlói kártyaszámodat a plasztik kártyád
hátoldalán találod.
Tipp: 250100-al kezdődik a kártyaszám
Card number illustration