Alma gógyszertárak

Gyógyszertárkereső

Lead szöveg. Az ekcéma rengeteg kellemetlen pillanatot okoz a csöppségeknek, hiszen bőrük nem csupán rettentően viszket, de be is gyullad. Lássuk, hogy pontosan mi is ez a betegség, illetve mit tehetünk ellene.
A lead-ben nincs formázási lehetőség, egységesen jelenik meg. 
Az első 120-140 karekter jelenik meg a cikk dobozokban.

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Bekezdés. Száraz és ekcémás bőr esetében a legfontosabb és leghatásosabb kezelési mód a bőr hidratálása. Hetente kétszer-háromszor, maximum 10 percig fürdessük meg a babánkat langyos vízben, ezután kenjük be a még nedves bőrét egy tápláló krémmel. Egy másik lehetőség, ha a fürdővízbe teszünk egy kevés olajat, például mandulaolajat, utóbbinak ugyanis visszazsírozó hatása van. A túl hosszú fürdetést kerüljük, ugyanis az még jobban kiszáríthatja a csecsemőnk bőrét.
Ez egy  Normal, azaz formázatlan szöveg.

 

Bekezdés Bold. Száraz és ekcémás bőr esetében a legfontosabb és leghatásosabb kezelési mód a bőr hidratálása.

Bekezdés Dőlt. Száraz és ekcémás bőr esetében a legfontosabb és leghatásosabb kezelési mód a bőr hidratálása.

 

Felsorolás

  • Felsorolás Szintetikus anyagokból készült ruhák helyett részesítsük előnyben a magas pamut tartalmúakat.
  • Felsorolás Használjunk parfümmentes mosószert.
  • Felsorolás Mivel az atopiás dermatitisz érzékenyebb pszichés alkattal is jár, fontos az anya-gyermek kapcsolat minősége, a bőrkontaktus és a családi környezet nyugalma is.

Számozás

  1. Bakteriális bőrfertőzés közé sorolandó a bőrt és a környéki idegeket megtámadó lepra; a szőrtüszőkre korlátozódó kelésfajta, a karbunkulus; a végbélnyílás közelében kialakuló, sipoly formában jelentkező dermoid tömlő; gennykeltő baktériumok szülöttje az ótvar. Ide tartozik még a cellulitisz (nem összetévesztendő a cellulittal), ami az orbánc súlyosabb formája, gyorsan terjedő, gennyes gyulladást takar.
  2. Számozás Gombás bőrfertőzések csoportjánál érdemes megemlíteni a dermatophyton gombák által okozott, házilag is megszüntethető lábgomba; a nedves, összefekvő bőrterületeken, bőrredőkben elszaporodott sarjadzó gombák miatt kialakuló intertrigo mycotica; Sporothrix schenckii gomba okozta porotrichosis nevű bőrbetegség, amit rózsák is terjeszthetnek, ezért rózsakert betegségnek is nevezik.
  3. Számozás Vírusos bőrfertőzésekhez tartozik az uszodaszemölcs, mely elsősorban a vékony bőrrel rendelkező nemi tájékon jelentkezik.; az övsömör, mely az egyetlen érzőideg lefutása mentén jelentkező vírusos bőrbetegség és végül a gyermekkorban jellemző bárányhimlő.

 

Idézet:  Mi, háziorvosok nagyon jól tudjuk kezelni a bizonytalanságokat, főleg, ha olyan páciensekkel találkozunk, akik nem betegek, de mégis vannak panaszaik. Fejlett érzékünk van arra nézve, hogy tudjuk, mi az, ami rendben van, és mi az, ami nincs.

 

Beillsztett kép:

Egységes formátumban és méretben jelenik meg, középre igazíta attól függetlenül, hogy mi van itt beállítva.

Képaláírás - itt a szerkesztőben egyelőre a Heading5 stílust kell megadni a képaláíráshoz

 

Beillsztett videó:

Egységes formátumban és méretben jelenik meg, középre igazíta attól függetlenül, hogy mi van itt beállítva.

 

Külön beillsztett video (youtube)

 

Beillesztett galéria (gallery)

 

Cikk oldal vége itt van.

 

 

Letölthető tartalmak

facebook-share Megosztás