Alma gógyszertárak

Gyógyszertárkereső
Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Asperiores harum iure, iusto quam rem vel?

Egyszerű, gyors és biztonságos tesztelés a saját otthonunkban – mit kell tudnunk az antitest-gyorsteszt használatáról? Útmutató a Biosynex gyorsteszthez.

Öntesztelés bármikor? A Biosynex otthoni gyorsteszt kifejezetten lakossági felhasználásra és önálló kiértékelésre szánt eszköz, amely egy csepp ujjbegyvérből képes kimutatni a SARS-CoV-2 elleni antitestek jelenlétét a szervezetünkben. Az OGYÉI által engedélyezett, gyógyszertárakban és gyógyászati segédeszközboltokban kapható teszt minden szükséges eszközt és információt tartalmaz a mintavételhez és a kiértékeléshez egyaránt, így bárki önállóan, egészségügyi személyzet segítsége nélkül, alig negyed óra alatt információhoz juthat a szervezete antitest-termelésével kapcsolatban.

 

Hogyan működik az otthoni teszt?

A Biosynex nem PCR-típusú szűrővizsgálat, hanem az IgM és IgG antitestek kimutatására alkalmas, klinikailag igazolt, rendkívül nagy pontosságú segédeszköz. Az antitestek vérben való jelenlétét a megfertőződést követően akár már 13 nappal kimutatja, továbbá nagy segítséget jelenthet abban, hogy ellenőrizzük, korábban átestünk-e a betegségen, valamint hogy az oltást követően kialakult-e a megfelelő antitestes védettségünk.

A dobozban mellékelt pipettával cseppenthetjük a tesztkazettára az ujjbegyünkből vett egy cseppnyi vérmintát, majd tizenöt perc elteltével leolvashatjuk az eredményt. Ehhez részletes, képekkel illusztrált útmutatót találunk a dobozban, ami segít pontosan meghatározni az érvényes pozitív vagy negatív, illetve az esetlegesen érvénytelen eredményt egyaránt. Amennyiben a teszt pozitív eredményt mutat, haladéktalanul forduljunk a háziorvosunkhoz!

A Biosynex nagy érzékenységű gyorsteszt, amely klinikai diagnosztikai eredményekkel összevetve az IgM-típusú antitestek kimutatására mintegy 92,63 százalékos biztonsággal, míg az IgG-típusú antitestek jelenlétére 100 százalékos megbízhatósággal képes. A Biosynex legnagyobb előnye, hogy bármikor, akár otthonunk biztonságában is, gyorsan kaphatunk megbízható információt a szervezetünk COVID-19 elleni védekezőképességével kapcsolatban.

Biosynex koronavírus gyorsteszt
Gyógyászati segédeszköz.
Forgalmazza: Izinta Kereskedelmi Kft.; 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.

 

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
facebook-share Megosztás

Jelentkezz be Alma+ fiókodba,
vagy regisztrálj és hozd létre most!
Törzsvásárlói kártyaszámodat a plasztik kártyád
hátoldalán találod.
Tipp: 250100-al kezdődik a kártyaszám
Card number illustration