Alma gógyszertárak

Gyógyszertárkereső

Gyógyszeripari fejlesztésnek köszönhetően már nemcsak krémekkel és olajokkal védekezhetünk a napsugárzás okozta leégés és bőrkárosodás ellen, hanem létezik szájon át szedhető kapszula, mely belülről növeli a bőr ellenállóképességét.

A krémek kívülről pajzsot képezve védik a bőrt az UV-sugárzás ellen, azonban az érzékenyebbeknek ez sokszor nem elég. Ráadásul vannak olyan területek, például a hajas fejbőr, ahol a krémek nem alkalmazhatók és a fülbőrt is kevesen krémezik, pedig az egyik leggyakoribb hely, ahol idősebb korban súlyosabb bőrelváltozások fordulnak elő.

Az új bőrvédő komplex kapszulával a fejlesztőknek az volt a céljuk, hogy csökkentsék az egyre gyakoribb UV-sugárzás okozta bőrkárosodást, különösen azoknál, akik erre fokozottan érzékenyek, pl. világos bőrűek, foltosodásra hajlamosak, leégést fokozó gyógyszereket szedők vagy akik genetikai okok, illetve egyéb bőrproblémák miatt könnyen leégnek. A készítmény támogatja annak lehetőségét, hogy senki se maradjon ki a szabadban töltött idő adta élményekből, a nyár örömeiből, a vízparti labdázásból, a családdal, barátokkal együtt töltött vitorlázásból vagy abból, ha épp egy forró nyári napon szeretné körbe kerékpározni a Balatont.

A Dermawill® bőrgyógyászok bevonásával fejlesztett, klinikailag tesztelt étrend-kiegészítő kapszula, melynek segítségével az érzékenyebb bőrűeknek is lehetőségük van élvezni a napon tartózkodás jótékony hatásait. A Dermawill® bőrvédő komplex kapszula természetesen nem csak az érzékeny bőrűeknek javasolt, hiszen az UV-sugaraknak mindannyian ki vagyunk téve és azok szabadgyökképző, DNS-károsító hatása kivétel nélkül mindenkit érinthet, például azokat is, akik a munkájuk miatt több időt töltenek a szabadban.

A kapszula összetételében szerepelnek olyan erős antioxidánsok, melyeket eddig is alkalmaztak a bőr épségének, szépségének megtartására, mint például a nikotinamid, a lutein, a zeaxanthin és a koenzim-Q10. A legújabb kutatásoknak köszönhetően már egy különleges összetevő, az erőteljes fényvédő hatású Polypodium leucotomos kivonat is megtalálható a kapszulában. Ez egy közép- és dél-amerikai páfrányféle, melyet az ott élők évszázadok óta alkalmaznak fényérzékenységgel járó bőrproblémák kezelésére. Gyökerének kivonata antioxidáns vegyületeket tartalmaz, kutatások bizonyítják DNS védő szerepét, sőt ígéretesnek bizonyul az UV-sugárzás okozta korai bőröregedés ellen is1. A Dermawill® kapszula egyedülálló, szájon át szedhető fényvédő hatású étrend-kiegészítő Magyarországon, amely már bárki számára elérhető a gyógyszertárainkban is.

  1. Parrado C. et al. Int J Mol Sci. 2016 Jun 29;17(7):1026

AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM HELYETTESÍTI A KIEGYENSÚLYOZOTT, VEGYES ÉTRENDET ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT!

facebook-share Megosztás