Alma gógyszertárak

Gyógyszertárkereső
Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Asperiores harum iure, iusto quam rem vel?

Gyógyszeripari fejlesztésnek köszönhetően már nemcsak krémekkel és olajokkal védekezhetünk a napsugárzás okozta leégés és bőrkárosodás ellen, hanem létezik szájon át szedhető kapszula, mely belülről növeli a bőr ellenállóképességét.

A krémek kívülről pajzsot képezve védik a bőrt az UV-sugárzás ellen, azonban az érzékenyebbeknek ez sokszor nem elég. Ráadásul vannak olyan területek, például a hajas fejbőr, ahol a krémek nem alkalmazhatók és a fülbőrt is kevesen krémezik, pedig az egyik leggyakoribb hely, ahol idősebb korban súlyosabb bőrelváltozások fordulnak elő.

Az új bőrvédő komplex kapszulával a fejlesztőknek az volt a céljuk, hogy csökkentsék az egyre gyakoribb UV-sugárzás okozta bőrkárosodást, különösen azoknál, akik erre fokozottan érzékenyek, pl. világos bőrűek, foltosodásra hajlamosak, leégést fokozó gyógyszereket szedők vagy akik genetikai okok, illetve egyéb bőrproblémák miatt könnyen leégnek. A készítmény támogatja annak lehetőségét, hogy senki se maradjon ki a szabadban töltött idő adta élményekből, a nyár örömeiből, a vízparti labdázásból, a családdal, barátokkal együtt töltött vitorlázásból vagy abból, ha épp egy forró nyári napon szeretné körbe kerékpározni a Balatont.

A Dermawill® bőrgyógyászok bevonásával fejlesztett, klinikailag tesztelt étrend-kiegészítő kapszula, melynek segítségével az érzékenyebb bőrűeknek is lehetőségük van élvezni a napon tartózkodás jótékony hatásait. A Dermawill® bőrvédő komplex kapszula természetesen nem csak az érzékeny bőrűeknek javasolt, hiszen az UV-sugaraknak mindannyian ki vagyunk téve és azok szabadgyökképző, DNS-károsító hatása kivétel nélkül mindenkit érinthet, például azokat is, akik a munkájuk miatt több időt töltenek a szabadban.

A kapszula összetételében szerepelnek olyan erős antioxidánsok, melyeket eddig is alkalmaztak a bőr épségének, szépségének megtartására, mint például a nikotinamid, a lutein, a zeaxanthin és a koenzim-Q10. A legújabb kutatásoknak köszönhetően már egy különleges összetevő, az erőteljes fényvédő hatású Polypodium leucotomos kivonat is megtalálható a kapszulában. Ez egy közép- és dél-amerikai páfrányféle, melyet az ott élők évszázadok óta alkalmaznak fényérzékenységgel járó bőrproblémák kezelésére. Gyökerének kivonata antioxidáns vegyületeket tartalmaz, kutatások bizonyítják DNS védő szerepét, sőt ígéretesnek bizonyul az UV-sugárzás okozta korai bőröregedés ellen is1. A Dermawill® kapszula egyedülálló, szájon át szedhető fényvédő hatású étrend-kiegészítő Magyarországon, amely már bárki számára elérhető a gyógyszertárainkban is.

  1. Parrado C. et al. Int J Mol Sci. 2016 Jun 29;17(7):1026

AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM HELYETTESÍTI A KIEGYENSÚLYOZOTT, VEGYES ÉTRENDET ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT!

facebook-share Megosztás

Jelentkezz be Alma+ fiókodba,
vagy regisztrálj és hozd létre most!
Törzsvásárlói kártyaszámodat a plasztik kártyád
hátoldalán találod.
Tipp: 250100-al kezdődik a kártyaszám
Card number illustration