Alma gógyszertárak

Gyógyszertárkereső

PROMÓCIÓ!  Természetes segítség illóolajokkal, hogy az ősz ne a betegségekről szóljon.

 

Beköszöntött az ősz és egyre gyakoribb a megfázásos, hurutos betegségek előfordulása. Ebben az időszakban különösen fontos odafigyelnünk az egészséges étkezésre, és mivel itt a szezon, fogyasszunk minél többet a finom, vitamindús őszi gyümölcsökből. Bár az idő egyre hidegebb lesz, továbbra is fordítsunk rá figyelmet, hogy sok időt töltsünk kinn a szabadban – kiránduljunk, fussunk, sétáljunk…

Fontos a megelőzés, de ennek ellenére mégis megbetegedhetünk, így hasznos, ha házi patikánkat előzetesen feltöltjük, hogy felkészüljünk az esetleges meghűlés hatékony kezelésére.

Felnőttként is nyűgösen kezeljük a megfázást, ez a gyerekeknél sincsen másképp. Sajnos a köhögés, nátha, torokgyulladás a babákat sem kerüli el, ekkor különösen fontos, hogy a tüneteket gyorsan enyhítsük, és minél gyorsabb legyen a gyerekek gyógyulása.

A picik meghűléses betegségeinek hatékony külsőleges kezelésére ajánljuk a Baby LUUF®  illóolajos kenőcsöt már 6 hónapos kortól!

A kenőcs gyengéd és gyors segítséget nyújt a tünetek kezelésére, könnyebbé válik a légzés és csökken a köhögési inger. A Baby LUUF® összetételének kialakításakor figyelembe vették a csecsemők érzékenységét, így a gyógyszerkönyvi minőségű illóolajok hatóanyag-kombinációja a babáknál is biztonságosan alkalmazható. A népgyógyászat régóta ismeri és használja a kenőcs hatóanyagait, mint a kakukkfűolajat, az eukaliptuszolajat és a tengerparti fenyőből származó terpentinolajat. A termék levomentolt nem tartalmaz. Egyszerűen alkalmazható, naponta 2-3 alkalommal (de legalább reggel és este) egy púpozott mokkáskanálnyi kenőcsöt kell a gyermek hátán és mellén bedörzsölni. A hatását javítja, ha a kis beteget ágymelegben tartjuk, mivel a felszabaduló illóolajok gyorsabban fejtik ki nyákoldó hatásukat.

A készítmény hagyományos növényi gyógyszerként kerül forgalomba, gyógyszertárban kapható. Egészségpénztári számlára elszámolható.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT! HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL.


facebook-share Megosztás