Alma gógyszertárak

Gyógyszertárkereső
Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Asperiores harum iure, iusto quam rem vel?

PROMÓCIÓ!  Természetes segítség illóolajokkal, hogy az ősz ne a betegségekről szóljon.

 

Beköszöntött az ősz és egyre gyakoribb a megfázásos, hurutos betegségek előfordulása. Ebben az időszakban különösen fontos odafigyelnünk az egészséges étkezésre, és mivel itt a szezon, fogyasszunk minél többet a finom, vitamindús őszi gyümölcsökből. Bár az idő egyre hidegebb lesz, továbbra is fordítsunk rá figyelmet, hogy sok időt töltsünk kinn a szabadban – kiránduljunk, fussunk, sétáljunk…

Fontos a megelőzés, de ennek ellenére mégis megbetegedhetünk, így hasznos, ha házi patikánkat előzetesen feltöltjük, hogy felkészüljünk az esetleges meghűlés hatékony kezelésére.

Felnőttként is nyűgösen kezeljük a megfázást, ez a gyerekeknél sincsen másképp. Sajnos a köhögés, nátha, torokgyulladás a babákat sem kerüli el, ekkor különösen fontos, hogy a tüneteket gyorsan enyhítsük, és minél gyorsabb legyen a gyerekek gyógyulása.

A picik meghűléses betegségeinek hatékony külsőleges kezelésére ajánljuk a Baby LUUF®  illóolajos kenőcsöt már 6 hónapos kortól!

A kenőcs gyengéd és gyors segítséget nyújt a tünetek kezelésére, könnyebbé válik a légzés és csökken a köhögési inger. A Baby LUUF® összetételének kialakításakor figyelembe vették a csecsemők érzékenységét, így a gyógyszerkönyvi minőségű illóolajok hatóanyag-kombinációja a babáknál is biztonságosan alkalmazható. A népgyógyászat régóta ismeri és használja a kenőcs hatóanyagait, mint a kakukkfűolajat, az eukaliptuszolajat és a tengerparti fenyőből származó terpentinolajat. A termék levomentolt nem tartalmaz. Egyszerűen alkalmazható, naponta 2-3 alkalommal (de legalább reggel és este) egy púpozott mokkáskanálnyi kenőcsöt kell a gyermek hátán és mellén bedörzsölni. A hatását javítja, ha a kis beteget ágymelegben tartjuk, mivel a felszabaduló illóolajok gyorsabban fejtik ki nyákoldó hatásukat.

A készítmény hagyományos növényi gyógyszerként kerül forgalomba, gyógyszertárban kapható. Egészségpénztári számlára elszámolható.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT! HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL.


facebook-share Megosztás

Jelentkezz be Alma+ fiókodba,
vagy regisztrálj és hozd létre most!
Törzsvásárlói kártyaszámodat a plasztik kártyád
hátoldalán találod.
Tipp: 250100-al kezdődik a kártyaszám
Card number illustration