Alma gógyszertárak

Gyógyszertárkereső
Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Asperiores harum iure, iusto quam rem vel?

PROMÓCIÓ! Az embert először külseje alapján ítéli meg a környezete. Az első benyomást az öltözékünk mellett bőrünk, hajunk és körmeink ápoltsága határozza meg. Ennek különös jelentősége van, mert külsőnk, belső állapotunk tükreként, vitalitást, életörömöt, fiatalságot sugározhat.

Az embert először külseje alapján ítéli meg a környezete. Az első benyomást az öltözékünk mellett bőrünk, hajunk és körmeink ápoltsága határozza meg. Ennek különös jelentősége van, mert külsőnk, belső állapotunk tükreként, vitalitást, életörömöt, fiatalságot sugározhat. A bőr nemcsak a lélek tükre, hanem - bár meglepő - 15%-os súlyrészével az emberi test legnagyobb szerve is. A bőr – haj – köröm állapotát a szervezetünket érő valamennyi pozitív és negatív hatás együttesen befolyásolja, ezért különösen fontos gondos ápolásuk.

A környezeti hatások, mint az erős UV-sugárzás, az egyre gyakoribb extrém hőmérséklet, a száraz szobalevegő, a levegőszennyeződés közvetlenül kívülről, míg a különböző anyagcsere-zavarok, a folyamatos stressz, a dohányzás és az egészségtelen táplálkozás belülről károsítják a bőrt, a hajat és a körmöket. Hosszabb távon ezek igazi szépséggyilkosok.  Bőrünk szárazzá, érzékennyé válhat, könnyebben ráncosodik, hajunk elveszíti fényét, töredezik, lassabban nő, sőt hullani kezd, a körmeink gyengék és sérülékenyek lesznek, könnyen letörnek.

 

Hogyan lehet megelőzni a bőr, a haj és a körmök elhasználódását?

Naponta használjuk arckrémünket, kézkrémünket, testápolónkat, kedvenc samponunkat, ápoló hajbalzsamunkat… Kevesek gondolnak azonban arra, hogy bőrünket, hajunkat és a körmeinket belülről is lehet kényeztetni olyan anyagokkal, melyeket a szervezetünk önmagától nem képes előállítani.

Dr. Böhm Bőr Haj Köröm étrend-kiegészítő tabletta szépségformulája a szépségünket belülről táplálja. Nem tartalmaz laktózt, élesztőt, glutént, sőt vegetáriánusok is szedhetik. Összetétele nem B-vitamin alapú, így nem fokozza az éhségérzetet, komplex hatóanyag-kombinációja hozzájárul a bőr, a haj és a köröm egészségéhez. A magas dózisú kovaföld és aranyköles értékes szilícium-forrás, mely a dús haj és az egészséges köröm fontos alkotóeleme. A pantoténsav, a biotin, a metilsulfonilmetán (MSM), a vas és a cink, ill. a réz és a szelén nyomelemei védő hatással lehetnek a bőrre, a hajra, valamint a körmökre, ellenálló képességüket növelhetik a károsító hatásokkal szemben, segítik megújulásukat, ezáltal külsőnket pozitívan befolyásolhatják. Ezekkel a hatóanyagokkal azonnal nem érünk el látható eredményt, a „szépségvitaminokat” javasolt legalább 3 hónapon keresztül szedni a napi adagolásnak megfelelően.

 

Dr. Böhm Bőr Haj Köröm tabletta a belülről fakadó természetes szépségért!

Keresse a gyógyszertárban!

www.volmix.hu

 

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

 

FB Alma HHN Apfel 1200x900 HU 2019 vegleges

facebook-share Megosztás

Jelentkezz be Alma+ fiókodba,
vagy regisztrálj és hozd létre most!
Törzsvásárlói kártyaszámodat a plasztik kártyád
hátoldalán találod.
Tipp: 250100-al kezdődik a kártyaszám
Card number illustration